‘Jeroen van Koningsbrugge slachtoffer snowboardongeluk’

Eindelijk gerechtigheid voor Jeroen van Koningsbrugge, hij mag zich vanaf vandaag in het rijtje scharen van grootheden als Christian Slater, Charlie Sheen, Owen Wilson, Aretha Franklin, Justin Bieber, Christian Slater, Eddie Murphy en niet te vergeten, de enige echte Jody Bernal.

Net als deze wereldsterren overleefde van Koningsbrugge vanmorgen een ernstig snowboardongeluk. Een Engelse nieuwssite verklaarde de grappenmaker vannacht als eerste dood, het nieuwsbericht werd vervolgens enkele duizenden keren geretweed. Totdat van Koningsbrugge vanmorgen op twitter meldde dat hij alweer doodleuk aan de koffie zat. Wij feliciteren Jeroen dan ook van harte met deze prestatie. Het overleven van een valse doodmelding wordt nog veel te vaak onderschat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>