Hoax history: Menselijke Magneten

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Regelmatig duiken ze op, mensen die beweren dat ze magnetisch zijn. Om hun bijzondere eigenschap te bewijzen laten ze zich behangen met lepels en strijkbouten interviewen door lokale kranten. Opvallend is dat de menselijke magneten veelal afkomstig zijn uit Oost-Europa en steevast na elk interview hun hand ophouden.

Onlangs onderzochten doktoren drie jonge menselijke magneten. Allemaal bleken de jongens geen lichamelijke klachten aan hun magnetisme over te hebben houden. Ook ontdekte de doktoren dat de jongens ineens niet meer magnetisch waren wanneer ze hun kleren aanhadden.

Na enkele maanden onderzoek kwamen de doktoren met hun conclusie dat ieder mens leidt aan magnetisme. Van zichzelf is de huid altijd wat plakkerig, wanneer iemand zich enkele dagen niet wast wordt dit alleen maar erger. Ongewassen kan iedereen als hij een beetje achterover leunt een hele besteklade op zijn buik plakken. Menselijk magnetisme is enkel een creatieve manier van snel geld verdienen.

Meer grote hoaxen

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>