‘Oplossing voor BlackBerry storing’


De Europese BlackBerry storing beheerst nu al enkele dagen het nieuws. Zal het ooit nog goed komen met deze nep-Iphone? Volgens de geruchten kan de storing aanhouden tot 22 oktober, met het eind van de wereld in het vooruitzicht kan dat betekenen dat de BlackBerry het misschien wel nooit meer gaat doen. Gelukkig heeft ITN Producties een oplossing bedacht.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Oplossing voor BlackBerry storing’

  1. Pingback: ‘BlackBerry storing duurt nog tot 22-10′ | Hoax

  2. laura

    Wat een onzin dit haha. Sowieso dat ze al zeggen nep i-phone. En het eind van de wereld in zicht.. Kom op.. Het zal allemaal wel goed komen, er moet toch een oplossing zijn. De industrie is tegenwoordig zo belachelijk groot en alles kan tegenwoordig dus zouden ze een storing toch wel op moeten kunnen lossen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>