TheOnion geëerd met vette animatie

Ufo was hoax, in scène gezet door buitenaardse wezens’, ‘Oprah wil zich laten begraven met fans’, ‘Justin Bieber is 51-jarige pedofiel met masker’ en ‘Nep-nieuwssite gehackt met nep-nieuwsallemaal legendarische hoaxen van theOnion die nu zelfs in Japan zijn doorgedrongen. Geheel volgens Japanse traditie heeft de Next Media Animation dit nieuwsfeit omgebouwd tot een vette animatie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>