Zombie alert!

Niet schrikken als je vandaag een zombie tegen het lijf loopt, het is vandaag ‘Wereld Zombie Dag’. Traditioneel strompelen op deze dag duizenden bebloede en verklede zombies door de straten. Zo worden er onder andere zombiewalks gehouden in New York, Pittsburgh, Paris, Hong Kong, Los Angeles, Chicago, Dallas, Seattle en Tokyo.

In Pittsburgh, Philadelphia wordt er vandaag zelfs een poging gedaan om het wereldrecord “Grootse zombie optocht” te verbreken. Het huidige record staat met 4,522 zombies op naam van de stad Seattle.

In Nederland worden helaas geen zombiewalks georganiseerd, maar wij weerhouden vandaag niemand om een tube ketchup over zijn hoofd uit te knijpen en brullend naar buiten te strompelen. Voor diegene die liever achter zijn lichtgevende schermpje blijft zitten, hebben we een leuke verzameling zombies voor je klaar staan.Klik hier voor de foto’s

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>