‘Toeristen zien geest dode marinier’ (YouTube)

Het Amerikaanse monument voor de slachtoffers van het bombardement op de marinebasis Pearl Habor wordt dagelijks door duizenden mensen bezocht. Bijna allemaal leggen ze hun bezoek met de camera vast, maar nog nooit fotografeerde iemand dat wat een Australische toerist onlangs vastlegde.

Het viel de Australische pas op toen ze achteraf de foto op haar camera bekeek. In de rimpeling van het water keken twee ogen haar doordringend aan. Toen ook haar man de geestverschijning zag, belde ze met de lokale nieuwszender, die de vermeende verschijning van het ‘Pearl Habour slachtoffer’ direct tot nieuws bombardeerde.

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Toeristen zien geest dode marinier’ (YouTube)

  1. Boes

    Ja, en ik zie ook nog f*ck vingers ernaast

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>