Zo ziet de Iphone5 eruit (YouTube)

Morgen lijkt de langverwachte Apple Iphone5 dan toch echt uit te komen. Enkele Duitse nerds konden daar echter niet op wachten, gebaseerd op alle geruchten en gelekte informatie maakte zij alvast een prototype. Het nieuwe toestel heeft volgens de Duitsers een groter scherm en een aluminium achterkant, morgen zien we of ze gelijk hebben.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>