‘Joran van der Sloot maakt nieuw slachtoffer’

Wie denkt dat Joran van der Sloot het slecht heeft in de Peruaanse gevangenis, heeft het mis. De vermeende meisjes-killer kan zich verheugen op een flinke toelage. Met het geld financierde Joran onder andere een eigen snackbar.

De toelage bestaat uit tienduizenden euro’s en wordt maandelijks overgemaakt door een zekere Mary Hamer, een radiologe uit Florida. John van den Heuvel kwam de mysterieuze blonde suikertante op het spoor.

De vrouw heeft naar eigen zeggen geen relatie met de ladykiller en is ook niet verliefd. Uit een reactie op een forum blijkt dat ze Joran uit de media kent en zich met hem verwant voelt.

Volgens de radiologe lijdt Joran aan een impulsieve stoornis, die veroorzaakt zou zijn na de valse beschuldigingen van de moord op Nathalie Holloway. Sindsdien is het voor Joran moeilijk om een baan te vinden en vriendschappen te sluiten.

Dit maakt Joran volgens Hamer impulsief, een makkelijke leugenaar en een gespleten persoonlijkheid die gevoelig is voor gokspelen en vaak aan onveilige seks doet. Andere kenmerken van de ‘ziekte’ zijn een gebrek aan zelfcontrole, dingen doen zonder na te denken, niet kunnen omgaan met frustraties, lusteloos, geen gevolgen kunnen overzien van eigen gedrag.

Hoewel uit alle kenmerken van de ‘ziekte’ blijkt dat Joran in staat zou zijn een moord te plegen, betekent dat volgens Hamer niet dat hij schuldig is: “Still, being impulsive does not make someone a killer.”

Het ziet ernaar uit dat Joran’s leugens een nieuw slachtoffer hebben geëist. Naast de twee meisjes-moorden begint van der Sloot een lange trackrecord aan oprichterspraktijken op te bouwen. In het verleden troggelde hij onder andere Gouden Kooi winnaar Jaap en Uri Geller enkele duizenden euro’s af. Ook de moeder van Nathalee Holloway werd het slachtoffer nadat Joran haar voor 25 duizend euro beloofde te vertellen waar het lichaam van haar dochter lag. Met deze geschiedenis zou je kunnen concluderen dat ook Mary Hamer er door Joran is ingeluisd.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Joran van der Sloot maakt nieuw slachtoffer’

 1. Lou Lou

  Hij zit niet in een Cubaanse gevangenis, maar een Peruaanse gevangenis.

    /   Reply  / 
 2. infomier

  Ehhh, bijna goed. Als je het forum goed leest zul je zien dat het een andere dame is die Joran verdenkt dezelfde ziekte te hebben als zij wat wij in Nederland ADHD noemen. (concentratie te kort, Hyperactiviteit en Impulsiviteit) maar daar zijn er heel veel van. Het kan met andere geestesziektes samen gaan. Maar ADHD zie ik niet als een verklaring.

  Dr. Mary Hamer is overtuigd dat Joran er in een conspiracy ingeluisd is door FBI & de moeder van Nathalie Holloway.Verder is zij van mening dat Joran, omdat hij nog jong is, de hersenen nog ontwikkeld moet worden en daarom meer beschermd zou moeten zijn.
  Wat mij persoonlijk betreft: Joran lijkt mij schuldig.

    /   Reply  / 
 3. rene

  wel fuking lullig om er een foto bij te zetten die bewerkt en gemanipuleerd is. Alsof het allemaal al niet duidelijk er erg genoeg is.
  Stelletje valse journalisten daaro?
  Jammer jammer jammer, weer een website die niet te vertrouwen is.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>