Geest zegt kiekeboe tegen beveiligingscamera (YouTube)

Een telefoonwinkel in Engeland kreeg onlangs bezoek van een bizarre geestverschijning. De beveiligingscamera registreerde na sluitingstijd de schim van een meisje. De eigenaar van de winkel vermoedt dat de geest afkomstig is uit het oude weeshuis, dat vroeger op de plek van de telefoonwinkel stond.

Volgens de winkelier zijn de beelden echt. Hij beweert de video aan verschillende experts te hebben laten zien, maar niemand kan een logische verklaring voor het verschijnsel geven. Uit de winkel is niets gestolen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geest zegt kiekeboe tegen beveiligingscamera (YouTube)

  1. ashley

    eng

      /   Reply  / 
  2. IP camera Zoetermeer

    dat is nog eens een verrassing als je dan opeens de beelden gaat terug kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>