Jezus doet kiekeboe op scherm oude Nintendo

Een Amerikaanse vrouw uit Maryland heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan. Toen ze de verpakking van een op Ebay gekochte Nintendo Entertainment System uit de jaren negentig opende, staarde twee paar ogen haar indringend aan. Sindsdien is de vrouw in hogere sferen.

Op het scherm van de Nintendo zat een vlek, waarin de afbeelding van Jezus is te herkennen. “We pakte het apparaat uit en inspecteerde het beschadigingen. Toen zagen we de vlek”, aldus Wampler tegen gamesite Kotaku.

De afbeelding is volgens de vrouw niet veroorzaakt door de lijmresten van een sticker: “Hij zit echt in het beeldscherm verwerkt.” De geestverschijning zit bij een computerspelletje behoorlijk in de weg, toch denkt  de vrouw er niet aan het apparaat terug te sturen: “Ik ben gelovig opgevoed, maar ben er nog niet helemaal uit wat ik geloof. Deze ontdekking maakt mijn geloof in ieder geval wel sterker.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>