‘Foto dode Micheal Jackson is nep’ (YouTube)

Kon je op wachten, lijkbleke foto Micheal Jackson is hartstikke nep, zijn mond sluit niet aan op de rest van zijn gezicht, zijn arm is van plastic en Micheal is gewoon veel langer. Ook valt op dat zijn haar stijl is in plaats van gekruld. Ohja die tape met dat telefoongesprek is ook een foppie, zie hier het bewijs.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>