HOAX.RADIO: Wie is de Berlijnse bosjongen?

Elke dinsdagnacht is uw blogger van hoax.blog.nl  te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

In de vijfde aflevering van HOAX.RADIO ging ik op zoek naar de bizarre waarheid achter het verhaal van de Duitse bosjongen. Drie weken geleden dook hij op in Berlijn, nog steeds weet niemand wie hij is. De jongen noemt zichzelf Ray en is vermoedelijk 17 jaar oud. Zijn achternaam is hij vergeten. Wel wist hij nog dat hij nadat zijn moeder om het leven kwam bij een auto-ongeluk, hij met zijn vader in het bos ging wonen. Toen vijf jaar later ook zijn vader overleed, is hij met een kompas naar het noorden gelopen totdat hij in Berlijn uitkwam. Een internationaal opsporingsbericht leverde tot nu toe geen bruikbare tip op. Het item is hier terug te luisteren.

HOAX.RADIO: Wie is de Berlijnse bosjongen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HOAX.RADIO: Wie is de Berlijnse bosjongen?

  1. Pingback: Is de Duitse bosjongen de Franse serie-leugenaar Frédéric Bourdin? | Hoax

  2. Pingback: Zwitsers koppel herkent kleinzoon in Duitse bosjongen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>