‘Krater in Zeeland is van neergestorte ufo’

Terwijl in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut monsters van het ontplofte Zeeuwse caisson nader worden onderzocht, is een team van twintig rechercheurs met hun opschrijfboekje de Zeeuwse binnenlanden ingetrokken om buurtonderzoek te doen. Welk zwaar explosief de krater in het Zeeuwse strand heeft geslagen is nog een raadsel. Wel zagen enkele buurtbewoners na de harde knal twee auto’s hard wegrijden.

Op Fok! en Grenswetenschap wordt ondertussen verband gelegd met twee ufo-waarnemingen op YouTube. Opvallend is dat één van de vage schokkerige filmpjes eerder door de Telegraaf werd gepubliceerd als mogelijke beelden van de neerstortende UARS satelliet, die volgens de NASA op de bodem van de Grote Oceaan ligt.

Op het eerste filmpje is een wild springende lichtbron te zien, waaruit we concluderen dat de filmster geen vaste hand heeft. De Duitse toeriste die het filmpje maakte beweert echter dat ze de camera doodstil hield.

Het tweede filmpje van ene Lieke Kaulitz, waar ze het object heeft gefilmd wordt echter niet duidelijk. Ook de naam Lieke Kaulitz is opmerkelijk, omdat er volgens de Telefoongids in Nederland niemand woont met deze achternaam. Mogelijk is de voornaam wel juist en heeft het 16-jarige meisje haar achternaam geleend van idool Tom Kaulitz, de gitarist van Tokio Hotel.

Denk jij het Zeeuwse raadsel op te kunnen lossen?

Knal en krater op Zeeuwse strand veroorzaakt door

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>