Hoax history: Dodelijke spin kruipt uit toilet

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Ga je binnenkort op vakantie naar Florida, dan doe je er verstandig aan de toiletbril goed te controleren alvorens je gaat zitten, voor een grote boodschap. In toiletpotten in Restaurants in de Amerikaanse stad wordt de laatste tijd steeds vaker de spinsoort Telamonia dimidiata aangetroffen. Geen groot harig beest, maar wel een klein gemeen krioelspinnetje, die goed in je billen kan bijten. Geen pretje, want deze spinnenbeet kan dodelijk zijn.

Het spinnetje houdt zich voornamelijk op onder de bril van drukke Restaurants, Het achtpotige beest heeft een voorkeur voor stinkende vochtige plekken, die weinig worden schoongemaakt.

Tot nu toe hebben zich drie vrouwen bibberend op de eerste hulp gemeld, beiden hebben het spinnetje wel gezien, maar dachten dat het kleine beestje geen kwaad kon. Schijn bedriegt, de vrouwen hebben de beet niet overleefd en stierven aan koortsaanvallen en spierverslappingen. Het spinnengif zoekt volgens artsen de kortste weg naar het hart, om dit orgaan vervolgens te ontregelen met pijnlijke prikkels veroorzaakt door chemische stoffen. Het op het eerste gezicht lieve krioelspinnetje mag gerust een seriekiller worden genoemd.

Lees deze doorstuurmail:

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>