Hoax history: Ga niet naar de wc op 28 oktober

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Wie in leven wil blijven, doet er verstandig aan op 28 oktober zijn billen bij elkaar te houden en een knoop in zijn plasser te leggen, er een kurk instoppen mag natuurlijk ook.

Op Internet circuleert een waarschuwingsmail, met informatie van de Amerikaanse CIA. Georganiseerde terroristen zouden van plan zijn op 28 oktober aanstaande een aanslag te plegen via de riolering van grote steden. Iedereen die deze dag op het toilet neerhurkt loopt het risico in zijn kont gebeten te worden door een krokodil.

Voor wie het nog niet aan zag komen, allemaal dikke onzin! Maar wel leuk om je vrienden mee op stang te jagen en daarom hebben wij de originele spamtekst even in het Nederlandse omgezet. Knip-plak en veel plezier ermee!

Onderwerp: ‘Waarschuwing terroristisch complot op 28 oktober’ KIJK UIT!!

Ga niet naar het toilet op 28 oktober. Uit vertrouwelijke documenten van de CIA blijkt dat er op deze datum een terroristische aanslag is gepland. Iedereen die deze dag op het toilet gaat zitten, loopt het risico te worden gebeten door een alligator. Uit de rapporten blijkt dat georganiseerde groepen van alligators van plan zijn omhoog te zwemmen in de riolering en nietsvermoedende toiletbezoekers in hun kont te bijten.

Meestal verstuur ik dit soort e-mails niet, maar ik heb deze informatie van een betrouwbare bron. Het kwam van een vriendin van een vriend, wiens neef een relatie heeft met een meisje die wel eens hotdogs koopt bij een man wiens vrouw vreemdgaat met de werknemer van de postkamer van de CIA. Dus het moet waar zijn. Je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>