‘Illegaal downloaden was oorzaak drama Pukkelpop’

Niet de harde wind of God zelf, maar het massaal illegaal downloaden van muziek wordt door verzekeringsexperts nu als oorzaak van het dramatisch verlopen popfestival Pukkelpop genoemd.

Door de dalende verkoop van muziek, zijn megaconcerten voor veel artiesten levensbelangrijk geworden. Dat soort concerten wordt op gigantische podia georganiseerd, die overbelast worden met licht- en video-apparatuur. De regen en de wind richten niet meer schade aan dan vroeger, maar wanneer een stellage omvalt, is er veel meer schade dan vroeger”, aldus de deskundigen.

De complete ongeloofwaardigheid van de deskundigen is voor het Franse weekblad Le Figaro Magazine en de Telegraaf geen rede om deze poeppraat te negeren.

Het noodweer op het Belgische Pukkelpop eiste vijf doden en tientallen gewonden. Overigens gaat de Telegraaf ook wederom de mist in met het aantal slachtoffers van het drama.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>