Vuurbal zorgt voor paniek, politie doet niks

Inwoners van de Amerikaanse stad Phoenix waren woensdagavond getuige van een mysterieuze vliegende vuurbal.

De eerste meldingen van de gloeiende bol kwamen rond 19:45 uur lokale tijd op de alarmlijn binnen. Maar denk maar niet dat de politie zich ergens druk over maakt. Den Helder had al lang een politiemacht op de ufo-invasie afgestuurd, maar de sheriff van Phoenix ging naar buiten keek naar de vuurbal, deed een wens en ging door met zijn spelletje wordfeud.

Op de lokale nieuwszenders werd nog lang over het mysterieuze verschijnsel doorgepraat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>