Russische bokser ontmoet Bigfoot

De voormalige Russische bokser Nikolai Valuev is in Siberie op zoek naar zijn eigen evenbeeld, de Bigfoot. De imposante bokser 2,13 lang en 145 kilo schoon aan de haak is al jaren gefacineerd van de mytische verhalen over Yeti’s en Bigfoots. Zo gefacineerd dat hij er het liefst zelf één zou ontmoeten. Volgens de verhalen is de Russische Bigfoot, lokaal ook wel de verschrikkelijke sneeuwman genoemd, al gauw zo’n drie meter lang en 250 kilo zwaar. “Ik ben voor niemand bang, ik ben alleen heel nieuwsgiering”, aldus Valuev. Zo meldt de Belgische site het Nieuwsblad.be vandaag.

Maar volgens Weeklyworldnews.com lopen de Belgen achter de feiten aan. De Rus is namelijk al lang weer terug van zijn expeditie en jawel hoor, hij heeft hem gezien en zelfs geslagen. “Het beest incasseerde mijn stomp en rende weg”, vertelt de bokser verbauwereerd. Nu Valuev de Yeti heeft gezien, is hij klaar voor de volgende uitdaging, de verkiezingen. Nikolai Valuev staat op de lijst van de partij van Vladimir Poetin.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>