Visser ziet Monster van Loch Ness

Het is alweer even geleden dat het Schotse monster van Loch Ness zich aan de wateroppervlakte liet zien. Er gingen al geruchten dat het dier dood zou zijn of verhuist naar Lake Windermere, het grootste meer van Engeland en ook Rusland werd als mogelijke nieuwe verblijfplaats genoemd.

Maar niets lijkt minder waar, deze week stak de verlegen Nessie zijn kop weer even boven water, Jon Rowe eigenaar van een viskwekerij wist hem te fotograferen.

“Ik had gezien dat er een mooie regenboog boven het meer stond, die wilde ik op de foto zetten. Toen zag ik iets boven het water uitsteken. Ik had nog nooit zoiets gezien. Een moment later was het weer verdwenen.”

De visser is ervan overtuigd dat hij Nessie heeft gezien, “Ik werk al jaren aan de oever van het meer.” Niet iedereen gaat echter in zijn verbeelding mee, “Het zijn vogels die in het water duiken om visjes te vangen”, aldus een dorpsbewoner, maar er is niemand die de visser tot nu toe van zijn geloof heeft afgebracht.

The Daily Mail gaat mee in de controverse en plaatst de foto’s op haar website. Het monster van Loch Ness geeft altijd garantie op veel pageviews, al lang voordat het Internet bestond.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>