Ufo-alarm voor de kust van Den Helder

De afgelopen dagen zijn er voor de kust van Den Helder verschillende UFO’s gesignaleerd. Het gaat deze keer echter niet om Unidentified Flying Object, maar om Unidentified Floating Object, dat meldt de site Den Helder Actueel.

Zaterdag meldde zich de eerste believer. Volgens de getuige dreef er een vreemd zwart voorwerp in zee, vlak voor de kust. De KNRM nam de melding uiterst serieus en stuurde zijn reddingboot Joke Dijkstra op de ufo-invasie af. Uiteindelijk bleek de melding echter loos alarm, het zwarte voorwerp was een drijvende koppelslang (zie foto) welke gebruikt wordt om zand op te spuiten.

Dinsdagmorgen meldde zich wederom een aluminium hoedje, een agent zag eveneens een zwart voorwerp in het water drijven, dat het weer een koppelslang zou zijn was uitgesloten. Ook ditmaal stuurde de reddingsmaatschappij met spoed een boot op het plaats delict af.

Aangekomen bij de zogenaamde ufo, bleek het om een in verregaande staat van ontbinding verkerend kadaver van een zeehond of dolfijnachtig dier te gaan. Wij vragen ons intussen af of de reddingsmaatschappij van Den Helder niets beters heeft te doen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ufo-alarm voor de kust van Den Helder

  1. Pingback: Vuurbal zorgt voor paniek, politie doet niks | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>