‘Sarah Palin is een zombie’

Sarah Palin en haar Tea Party uitmoorden? In het spel ‘Tea Party Zombies Must Die’ kan het. De titel van het spel zegt het eigenlijk al: De zombies van de Tea Party moeten worden uitgemoord, voordat ze jou met een theemuts om je oren slaan. Niet alleen Sarah Palin, ook Michele Bachmann, Glenn Beck en de gebroeders Koch hebben in de computergame een figurantenrol als zombie toebedeeld gekregen.

Zoals te verwachten valt heeft het spel heel wat kritiek gekregen uit conservatieve hoek. Jason Oda, de maker van de game lacht de kritiek echter weg. Volgens hem is het een persoonlijk project en moet er verder niets achter gezocht worden.

De Amerikaanse krant National Enquirer noemt het spel zelfs educatief, omdat de speler tussen het moorden door informatie krijgt over de Amerikaanse politiek. Zo krijgt een speler die door een zombie-aanval Game Over wordt geslagen de mededeling dat zijn ziektekosten niet worden vergoed en hij aan zijn verwondingen zal overlijden.

Sarah Palin tot moes slaan kan hier

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Sarah Palin is een zombie’

  1. sarah

    Haha grappig sarah plin is een zombie, yeah right

      /   Reply  / 
  2. Pa Ling

    Palin is frans voor Paling; net als de Engelsen zelf zeggen England ipv Engeland (zonder de tussen-e dus). En iedereen weet dat een paling een lijkenkruiper is die graag tussen kadavers is. En aangezien Zombies ook kadavers zijn, klopt het helemaal dat zij ook een Zombie is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>