CBS meldt dood Steve Jobs en nieuwe aanslag op Ground Zero

Via het twitteraccount van CBS werden enkele uren geleden twee opmerkelijke berichten de timeline ingeslingerd. Eerst meldde CBS de voormalige Apple topman Steve Jobs dood, om even daarna het bericht te verspreiden dat Ground Zero, de plek waar de Twin Towers stonden opnieuw het doelwit van een aanslag was. De tweet over Steve Jobs was ook te zien in de twitterfeed tijdens de nieuwsshow met Shira Lazar.

Nu mag Steve Jobs graatmager en ziek zijn, dood is hij nog niet en ook Ground Zero ligt er nog steeds ongeschonden bij. CBS meldt dat zijn twitteraccount enige tijd is gehackt, als dader van de aanval worden de Script Kiddies genoemd, dezelfde groep die enige tijd geleden het account van FoxNews wisten te kloppen en Obama voor dood verklaarde.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “CBS meldt dood Steve Jobs en nieuwe aanslag op Ground Zero

  1. Pingback: David Beckham dood? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>