9/11: ‘Vlucht 93 is neergehaald door een straaljager’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Als we de media mogen geloven is vlucht United 93, neergestort zijn nadat passagiers in opstand waren gekomen. Maar e zijn ook theorieën dat het vliegtuig is neergehaald door een straaljager. De passagiers zouden het complot achter 9/11 hebben ontrafeld.

Aanhangers van de complottheorie zeggen dat grote brokstukken van het vliegtuig, zoals één van de motoren, veel verder weg van de crashsite werden gevonden; te ver weg voor een normale crash. Volgens experts laten vliegtuigen meestal een klein gebied met brokstukken achter, en dit komt niet overeen met de wrakstukken die verder weg van de crashsite zijn gevonden.

Ook menen de believers dat de schade die werd gevonden aan één van de motoren over een zou komen met de schade die een raket zou aanbrengen.

Meer 9/11 complotten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “9/11: ‘Vlucht 93 is neergehaald door een straaljager’

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>