Jezus doet kiekeboe op een wolk

De Fransman Luc Perrot houdt van mooie wolkenluchten, als amateurfotograaf trekt hij er daarom graag op uit om mooie wolkenformaties te fotograferen. Onlangs was hij op een vulkaan op het eiland Réunion getuige van een hemelse verschijning. Op een van die wolken leek een Jezus-achtige figuur toe te kijken naar wat er op aarde gebeurde.

De bizarre verschijning was te zien vanaf de krater van de Cirque de Mafate-vulkaan, die op ongeveer 600 meter ligt. Op die hoogte is normaliter de lucht niet ijl genoeg voor hallucinaties, zo meldt Hln.be

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>