HOAX.RADIO: ‘Mijn baas gelooft niet in de kracht van twitter’

Elke dinsdagnacht is uw blogger van hoax.blog.nl  te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

In de tweede aflevering van HOAX.RADIO gingen we op zoek naar de bizarre waarheid achter de twitter-hoax: Mijn baas gelooft niet in de kracht van twitter. Als weddenschap krijg ik €1,- voor elke retweet. Dit bericht dook de afgelopen maanden overal op twitter op. We weten inmiddels allemaal dat het onzin was, maar wie startte deze hoax nu eigenlijk? En hoe komt hij op de nieuwssite van RTL nieuws terecht? Luister hier de aflevering terug.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HOAX.RADIO: ‘Mijn baas gelooft niet in de kracht van twitter’

  1. Pingback: HOAX.RADIO: ‘Zijn vleeseters echt hufters?’ | Hoax

  2. Pingback: ‘Marco Borsato bedreigt naamgenoot’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>