‘Snelwegschutter was bigfoot’

Nieuwsmedia vullen er al weken hun kolommen mee, de snelwegschutter. Sinds 7 augustus werden al meer dan 40 automobilisten tijdens het rijden opgeschrokken door een brekende ruit. In de media werd al snel de conclusie getrokken dat de auto’s werden beschoten met een luchtdrukpistool. Maar in het politieonderzoek zit nog geen schot. Het ontbreekt vooralsnog zelfs aan een daderprofiel en ook een beloning van 10.000 euro voor de gouden tip leverde niets op.

Maar is er eigenlijk wel een dader? Nu weken later biecht de KLPD ineens op dat er nooit kogeltjes of metaaldeeltjes in de getroffen auto’s zijn gevonden en ook op de snelwegen zijn nooit projectielen gevonden. Alle gebroken ruiten zijn misschien gewoonweg toeval of vette pech. De politie belooft intussen alles op alles te zetten om de zaak op te lossen. Wij hebben inmiddels al een vermoeden in welke hoek we de mysterieuze dader moeten zoeken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>