‘Geest meisje zegt kiekeboe’


Een mysterieuze foto van een spookachtige schim van een meisje in een raam, zorgt op internet voor veel commotie. De foto is genomen door een team ghosthunters in de buurt van de Engelse badplaats Ilfracombe.
Het huis waar het kiekje is gemaakt staat in de omgeving bekend als spookhuis, het gerucht gaat dat er in de 16de eeuw een dode vrouw is ingemetseld in de muur, dat meldt de regionale krant Cornwall Community News.

Op de foto is het gezicht te zien van een meisje, op het eerste gezicht lijkt het op een weerspiegeling, maar er was op dat moment niemand anders in de kamer. Ook is het onmogelijk dat het meisje zich aan de buitenkant van het raam bevond, her raam waarin de schim verscheen is op de eerste verdieping.

Paranormale onderzoekers schatten de leeftijd van het meisje tussen de 13 en 14 jaar, maar kunnen verder niets zinnigs over de geestverschijning melden.

De spookachtige foto gaat nu via Facebook de wereld over. Niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de geestverschijning, sommige beweren dat het niet meer is dan een toevallige roze vlek. Anderen zien meer dan een geest alleen en menen dat er iets op de schouders van het meisje zit, een papagaai of misschien zelfs een tweede meisje. Wat zie jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>