HOAX.RADIO: Hebben Amerikaanse mariniers echt een schetenverbod?

Ons radio-experiment is volwassen geworden, vanaf nu is uw blogger van hoax.blog.nl elke dinsdagnacht te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

In de eerste aflevering van HOAX.RADIO gingen we op zoek naar de bizarre waarheid achter het schetenverbod voor Amerikaanse mariniers. In Afghanistan gelegerde soldaten zouden volgens diverse nieuwsmedia geen scheten meer mogen laten, omdat Afghanen dit beledigend zouden vinden. Moeten Amerikaanse soldaten hun billen echt op elkaar houden? Luister hier de aflevering terug.

Meer HOAX.RADIO

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>