Freefighter goes loco, zet eigen zelfmoord in scène

Drug maakt meer kapot dan je lief is. Check het twitteraccount en YouTubekanaal van de Amerikaanse freefighter Matt Hardy en zie hoe deze spierbundel zichzelf kapotsnuift.

De rariteiten rond Hardy begonnen in juni op zijn YouTubekanaal was toen te zien hoe hij onder invloed van drug voor de lol een tasergun in een chickie zet. Het wordt nog gekker als we Hardy zo stoned als een kanarie met een geladen gun door zijn huis zien tijgeren. Gisteren leken uiteindelijk de stoppen door te slaan, wanneer hij zwetend vertelt er een eind aan te willen maken. Het spreekt voor zichzelf dat Hardy’s viral’s op sociale media veel commotie veroorzaakte.

Maar de doorgesnoven Hardy heeft ons allemaal gefopt, het filmpje waarin hij radeloos afscheid neemt van zijn leven en zijn familie veel sterkte wenst is slechts een toneelstukje. Hardy noemt het zijn beste grap ooit, maar zijn volgers op twitter zijn het langzamerhand zat en ook zijn eigen familie begint hem uit te kotsen. Of zijn we dan stiekem toch getuige van de preview van een reallifesoap rond het leven van de excentrieke freefighter?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>