E.T. lookalike ontdekt in boomstam

Tijdens een boswandeling voelde de 68-jarige Brit Stan Pennington zich duidelijk begluurd. Twee grote ogen leken hem vanuit het sprokkelhout doordringend aan te kijken. Toen de man dichterbij ging kijken, om te ontdekken wie of wat hem in de gaten hield ontdekte hij een stronk met in het midden de beeltenis van Ruimtewezen E.T.

Als E.T. nog op aarde was geweest had hij vast naar huis gebeld om dit wonderbaarlijke fenomeen te vertellen. (via: the Sun)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>