Micheal Jackson leeft voort op Fok!-forum

Michael Jackson mag dan wel ruim twee jaar dood zijn, op het Fok!-forum is de King of Pop  nog steeds springlevend. In het topic Michael Jackson #3 The plot still thickens… wordt nog druk  gefilosofeerd over of Jackson na zijn dood nu voortleeft als een blonde vrouw of in de gedaante van brandwondenslachtoffer Dave Dave. Want doorleven als twee personen tegelijk, dat kan volgens de snuggere Fokkertjes niet.

Een korte bloemlezing:

Piepie: Ik bedenk me nu ook dat als blond lady Michael zou zijn, dat DaveDave Michael niet kan zijn, omdat DaveDave direct na het interview met Larry King naar de funeral ging. Hij kan niet 2 personen tegelijk zijn.
Dit maakt het nog ingewikkelder dan het al is.

Moonwalk: Ik weet wel dat de gasten heel erg lang hebben gewacht voordat de plechtigheid begon (echt uren). Weet je nog dat het klaarlichte dag was en pas toen het al heel donker was begon het allemaal. De familie kwam ook erg laat (moesten zij soms tijd rekken omdat Michael nog in de make-over zat???).

Piepie: Heb je toevallig een foto van DaveDave op de funeral? Hoeveel tijd zat er tussen dat LarryKing en de funeral? Want als t al zo zou zijn dan kan toch gewoon de echte DaveDave naar de funeral zijn gegaan terwijl blond lady zich ging omkleden? Lijkt me juist heel slim om niet steeds hetzelfde te doen, is moeilijker te achterhalen enzo

Ik denk dat DaveDave en Blond Lady beiden erg verdacht zijn, maar de 100% zekerheid dat het Michael was zullen we zelf niet achter komen denk ik …
Dat wordt pas duidelijk als hij echt terug komt.

Metbas: Wat voor motief heeft die Dave Dave dan om ook verkleed overal heen te gaan? Of is dat ook gewoon Michael of zo?

Meedoen aan deze interessante discussie kan hier

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Micheal Jackson leeft voort op Fok!-forum

  1. Stokstaart

    FOK!Forum :’)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>