‘Thalita krijgt rol in RTL-comedy’

De berichtgeving over neemt steeds weer een andere bizarre wending. Eerst ligt mevrouw in coma (cliffhanger). In de volgende aflevering blijkt mevrouw alleen maar een gebroken arm te hebben, maar wordt ze wel eventjes beschuldigd van mensenhandel (cliffhanger).

Op GeenStijl maken ze zich handenwrijvend op voor de volgende episode in de Thalita-gate. Mogen wij hem even inkoppen?
In de hilarische comedy zijn gastrollen weggelegd voor niemand minder dan Regilio Tuur en de dochter van een ex-LPF-er die anoniem wil blijven. Met deze BN’ers en het bewezen kassucces in het verleden kunnen wij RTL4 een absolute kijkcijferhit bezorgen, die na afloop tienduizenden malen kan worden herhaald. De Mol afblijven, die royalty’s zijn van ons!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Thalita krijgt rol in RTL-comedy’

  1. Toontje

    De veertig (40) dames van de persoonlijke beveiligings leger die Kaddaffi constant om zich heen had hebben al aangegeven mee te willen doen. Allen hebben een topconditie met ‘n heel gezond getraind lichaam, zijn gewillig en gaan tot het uiterste. Volgens geruchten zijn deze 40 aantrekkelijke dames nog steeds maagd, wensen óók door de zoon/zonen van kadaffi ontmaagd te worden, te pakken genomen te worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>