Luchtje aan schetenverbod voor Amerikaanse mariniers

Geen poep en plas humor meer voor de Amerikaanse mariniers in Afghanistan. De Amerikaanse militaire top heeft een algeheel schetenverbod afgevaardigd. Tot nader orde is het de Amerikaanse marinier ten strengste verboden te ruften, winden te laten, uit zijn kont te huilen of te bouten.

Niet omdat het geluid of de geur van een vette knetter de militairen zou verraden in het slagveld. Nee, het schetenverbod is ingesteld om de plaatselijke bevolking te vriend te houden. De bebaarde Afghaan ziet een scheet immers als een grove belediging.

De maatregel stuit op veel verzet onder de mariniers. Door het slechte legervoedsel, hebben veel soldaten sowieso al last van winderigheid. Bovendien is een scheet goed voor het moraal, zo legt een marnier met samengeknepen billen uit.

Het verbod lijkt de reinste poeppraat, toch staat het bericht vandaag in bijna alle internationale nieuwssites, ook de Telegraaf nam het bericht over. Vooralsnog wordt het verbod nergens ontkracht, maar wij vermoeden dat het zaakje stinkt. En met onderstaand filmpje kunnen wij toch zeker stellen dat poep en plas humor ook voor Afghanen humor is om te lachen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Luchtje aan schetenverbod voor Amerikaanse mariniers

  1. Pingback: Vanaf vannacht elke week HOAX.RADIO op Radio 1 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>