Meisje heeft seks in voetbalstadion: ‘Ik wist niet dat iedereen mij kon zien’

De Belgische voetbalmatch tussen Sint-Truiden en Lokeren was niet heel spannend.Gelukkig voor de supporters zorgde een koppeltje, dat een hotelkamer die uitkijkt over het speelveld als liefdesnestje gebruikte, voor enig vertier. (zie foto’s bij Hln.be)

Terwijl op het veld de bal voor de zoveelste maal werd teruggespeeld op de verdediging, gaven de twee hem flink van jetje. Zeker toen de vrouw haar borsten voor het raam toonde, barstte de 7000 supporters in gejuich uit.

De hoteleigenaar is niet blij met de sekspartij en heeft aangifte gedaan bij de politie: “Dit gaat te ver. Wij kunnen niet controleren wat onze gasten doen eens ze op hun kamer zijn. We hebben vaste klanten die elke twee weken dezelfde kamer boeken. Rustige klanten, mevrouw ligt lekker tv te kijken, terwijl haar man naar de wedstrijd kijkt door het raam”, zegt hij tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Vandaag krijgt het nieuwsbericht echter een bizarre wending. Ook de dame, die zichzelf in het dagelijkse leven verhuurd als escort, is van plan aangifte te doen. De vrouw zegt dat ze geen idee had dat iedereen haar kon zien. “Ik dacht dat de ramen geblindeerd waren. Ik dien ook een klacht in wegens schending van mijn privacy.” Dit terwijl op de foto’s toch duidelijk te zien is dat het koppel met de supporters ‘flirt’.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>