Burgemeester heeft seks/poept op toren

Het filmpje van deze twee copulerende babyboomers zwerft al anderhalf jaar op internet. En na al die maanden was er dan vandaag eindelijk een Belg die het liefdeskoppel herkende: “Amai, is dat niet de burgemeester van Aalst?”, klinkt het momenteel vanachter de computers van onze Zuiderburen.

Op het filmpje, gemaakt door een aantal jongeren, is te zien hoe een koppel in het openbaar seks heeft. De torenpoeper (poepen is Vlaams voor seks) in kwestie blijkt dus Ilse Uyttersprot, de burgemeester van Aalst te zijn, de man is haar ex-vriend een chirurg uit diezelfde plaats.

In een reactie zei de burgemeester dat het filmpje al vier jaar oud is. Ze doet overigens wel vaker iets spontaans. Toen ze ooit wilde ontsnappen aan woedende brandweerlui die zich rond het stadhuis hadden verzameld, verkleedde ze zich als agent om ongezien het stadhuis te verlaten.

Wie het filmpje wil zien moet snel zijn, het gerucht gaat dat de burgemeester op dit moment alles probeert om het schokkende beeldmateriaal van het internet af te krijgen. En of dit een hoax is? Nee, dit is nu keiharde werkelijkheid.

Update: hier staat het filmpje dus nog wel

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Burgemeester heeft seks/poept op toren

 1. Theo

  Dat is ook wat stond in de Telegraaf oplage in nederland 2 milj stuks per dag…zal je maar instaan stond ook op http://www.hollandcollect.nl heeft ook een boel bezoekers!

    /   Reply  / 
 2. Seksen in bed

  Poepen vlaams voor seks? Haha, dat had ik dus nooit gedacht. Vind het eigenlijk maar vies klinken.(uiteraard als je een nl bent)

    /   Reply  / 
 3. pluswhite.nl

  wordt tijd dat die burgemeester haar tanden eens bleekt..ze kan het zo bestellen bij http://www.pluswhite.nl

    /   Reply  / 
 4. Pluswhite

  Wilt U ook poepen doe het dan met een mooi wit gebit. nu verkrijgbaar in België. http://www.pluswhite.be

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>