Slapende bigfoot caught on tape (YouTube)

As we speak struint er een de Amerikaanse oerbossen een team rond, dat ervan overtuigd is het ultieme bewijsmateriaal voor het bestaan van de bigfoot te vinden. Enkele weken geleden claimde de onderzoekers al, dat ze een dode bigfoot hadden gevonden. Maar na nader onderzoek bleek het een beer.

Nu beweren de avonturiers wederom beet te hebben. Wie goed kijkt kan onder de takken van deze boom, een slapende bigfoot spotten. Hard bewijs, apenpakje of wederom een beer?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>