Khaddafi doodgeschoten??

Na weken rebellenopstand lijkt de Libische leider Khaddafi toch eindelijk van plan het hazenpad te kiezen. We verwachten dat zijn vrouwelijke lijfwachten de tent inmiddels hebben ingepakt voor een lange vakantie.

Maar of het zover komt is onduidelijk. De rebellen kunnen Khaddafi’s bloed wel drinken. Op twitter gaat het gerucht al de ronde dat de leider al is doodgeschoten. Maar of het waar is, geen enkele nieuwssite durft de speculatie voorlopig over te nemen.

Zelfs op de Libische staatstelevisie zwaaien de nieuwslezeressen met pistolen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Khaddafi doodgeschoten??

  1. Pingback: Nick en Simon uit elkaar?? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>