Bigfoot houdt van blonde meisjes met een blanke huid

In de categorie waardeloos bewijsmateriaal voor niet bestaande beesten, stuitte wij vandaag op een filmpje gemaakt door een groep zelfbenoemde Bigfoot onderzoekers die zichzelf AZCRO noemen.

Het beeldmateriaal (even de compleet overbodige titels doorscrollen tot 0:50) bestaat uit enkele zeer onduidelijke foto’s, welke genomen zijn door de voorzitter van het gezelschap: “Wie de schaduw goed bekijkt ziet een paar ogen, welke we alleen maar kennen van prehistorische beesten”, aldus de voorzitter.

De man fotografeerde het beest toen hij samen met zijn verloofde een boswandeling maakte. Hij beweert dat de ‘groot uitgevallen aap‘ een overmatige interesse in zijn blonde verloofde: “Hij achtervolgde haar de hele tijd.”

Of de Bigfoot in kwestie een goede smaak heeft is niet duidelijk, de blonde verloofde is op de foto niet te zien. We willen meneer de voorzitter dan ook vragen, de volgende keer een foto van zijn verloofde op te sturen en dan vooral niet vergeten scherp te stellen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>