Paintball team ziet Bigfoot (YouTube)

Het beeldmateriaal van deze Bigfoot is afkomstig van de Amerikaanse website Project Sasquatch. Een onderzoeksproject naar het wel dan niet bestaan van de Bigfoot, zo lijkt het tenminste. De website is nog niet af en is ook niet meer dan een flashy site waarvan de meeste links niet werken.

Groot bewijs kunnen we dit filmpje echter niet noemen, de site wordt gehost door empirepaintball.com, wat erop zou wijzen dat de opname is gemaakt tijdens het paintballen. In Amerika is het tijdens het spel vaak de bedoeling op een ‘loslopende aap’  te schieten, gelijk aan we in Nederland schieten op een vrijgezel in een konijnenpak.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>