Is het een UFO of een Octocopter? (YouTube)

Twee weken geleden spotte inwoners van Heeze een vreemd vliegend voorwerp. Sommige dorpsbewoners waren ervan overtuigd een ufo te hebben waargenomen, maar volgens anderen was dat onzin. Volgens hen zou het eerder gaan om een zogenaamde Octocopter, een op afstand bestuurbare modelhelikopter die gebruikt wordt voor het maken van luchtfoto’s.

Het Eindhovens Dagblad besloot de zaak tot op de bodem uit te zoeken en ging op bezoek bij een fotograaf die zelf regelmatig van de vliegende camera gebruik maakt. Deze maakt het mysterie boven Heeze echter alleen maar groter.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>