Bigfoot met borsten gefotografeerd, meest duidelijke foto ooit!

YouTube gebruiker davidjroot1985 beweert de vrouwelijke versie van de Bigfoot te hebben gefotografeerd. Hij kiekte de groot uitgevallen aap met borsten bij een camping in de buurt van de Oregon Coast Range.

Maar niet iedereen is overtuigd van de authenticiteit van de foto: “Er klopt iets niet aan de neus en ook haar ogen zijn te klein”, aldus een zichzelf benoemde Bigfoot-expert. Ook het Bigfoot-forum, welke elke waarneming in kaart brengt is sceptisch over de echtheid van de foto: “De achtergrond lijkt nep, er zit geen diepte in”, toch vindt het forum de foto bijzonder genoeg om te plaatsen. Wanneer deze authentiek is zou het de scherpste foto van een Bigfoot ooit zijn.

En inderdaad, deze Bigfoot met borsten is hartstikke nep, het kiekje is gemaakt in het natuurmuseum van het Amerikaanse staat Wisconsin.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bigfoot met borsten gefotografeerd, meest duidelijke foto ooit!

  1. femke

    is da een vrouw? en besta da echt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>