BBC verslaggever ziet ufo (YouTube)

Een BBC verslaggever beweert een ufo te hebben gezien en doet hiervan uitgebreid verslag op de radio.

Dat het vliegende object leek op een vliegtuig en hij zich op dat moment vlak bij de luchthaven bevond, heeft volgens de verslaggever niets te maken met de ongeloofwaardigheid van zijn verhaal. De collega’s van de verslaggever kunnen hun gegiechel bijna niet onderdrukken. Het fragment is hier te beluisteren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “BBC verslaggever ziet ufo (YouTube)

  1. Pingback: Lichtgevende bollen boven Engelse snelweg (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>