Sneeuwpop ontdekt in de ruimte (YouTube)

Terwijl Nederland wegsmelt op de eerste echte zomerdag, heeft de NASA foto’s vrijgegeven van een sneeuwpop op de asteroïde.  Dat meldt de Daily Mail. De steenklomp bevindt zich op een afstand van 190 miljoen kilometer van de aarde in het gebied tussen Jupiter en Mars op de planeet Vesta.  Het is de eerste keer dat de astroïde van zo dichtbij wordt gefotografeerd.

Buitenaards leven is op de steenklomp onmogelijk, wel ontdekte de NASA een mysterieuze stenenformatie in de vorm van een sneeuwpop. De expeditie waarbij ook andere planeten in het gebied op de foto worden gezet kost 466 miljoen dollar. Binnenkort worden er meer foto’s vrijgegeven.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sneeuwpop ontdekt in de ruimte (YouTube)

 1. quirijn

  HERMAN RORSCHACH WAS EEN GENIE, DAT WETEN WE TOCH?

    /   Reply  / 
 2. Paul

  vanavond in opsporing verzochy,,het ene laatst gezien bij star bucks corner in miami,vanmorgen gezien op het gay strantie van Mykonossie.ze zijn herkenbaar aan de rode goentjes,en de blauwe zuipneus,het gaat hier om Babsie en Banaan.

    /   Reply  / 
 3. youtube geld

  Supertje vet. We gaan hier wel naar de Kl*te zeg maar..
  Maar daar leven , alles zo traag is ook niet altijd wat, denk bijvoorbeeld aan sex…

  Maarja is moeilijk allemaal.. leuk die sneeuwpop :/

    /   Reply  / 
  1. Paul

   hier op Mykonos verdwijnen de sneeuwpoppen als sneeuw voor de lucht.yhis wel een uurtje later,dus er kunnen nog enkele sneeuw druppels vallen

     /   Reply  / 
 4. geldverdienen

  Zolang het maar niet op ons komt afvliegen!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>