UFO’s in Google Earth (YouTube)

Het uitzicht bij Cape Town, Zuid-Afrika op Google Earth, er lijkt niets bijzonders aan de hand, totdat we het uitzicht 180 graden draaien en inzoomen, dan staan we ineens oog in oog met een vliegende schotel en dat op een klaarlichte dag.

Het is een nepper”, aldus Marc Dantonio videoanalist bij het Mutual UFO Network waarvoor hij jaarlijks duizenden ufo-waarnemingen controleert. Dantonio weet waarop hij moet letten, zijn ervaring heeft hij opgedaan in zijn eigen montagestudio FX Models.

Wanneer iemand zo’n duidelijke ufo fotografeert, dan plaatst hij de foto’s niet zonder iets te zeggen op Google. Zo iemand schreeuwt zijn ontdekking van de daken”, aldus Dantonio. Maar de ufo-expert ziet nog meer dingen die niet kloppen: “Het is gemakkelijk te zien dat de foto digitaal gemanipuleerd is. Dit is bepaald niet netjes gebeurt, de sporen van het Photoshop gereedschap zijn duidelijk zichtbaar”, voegt hij toe.

Wie zelf zijn conclusies wil trekken, de vermeende ‘vliegende schotel is te zien op de coördinaten 34°21’12.68″S 18°29’23.97″E en in onderstaand filmpje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>