Belgische ufo grappenmaker liegt? Radarbeelden niet verklaard??

Dinsdagavond maakte een grappenmaker een eind aan een Belgisch ufo-mysterie uit 1990. “Ik heb iedereen voor de gek gehouden met een stuk piepschuim en vier lampen”, vertelde ‘Patrick’ op de Belgische tv-zender RTL-TVI. (zie filmpje)

De man, waarvan alleen zijn voornaam bekend is gemaakt, kreeg bij het maken van de haarscherpe ufo-foto hulp van enkele vrienden. Het beeldmateriaal was één van de meest duidelijke foto’s ooit. De waarneming zorgde destijds voor veel commotie, zelfs de luchtmacht voerde extra verkenningsvluchten uit. Maar of het dossier uit 1990 echt kan worden gesloten is de vraag.

Met de onthulling van de grap, zijn de mysterieuze radarbeelden van een object met de snelheid van 45G nog niet verklaard. Een stuk piepschuim kan die snelheid onmogelijk benaderen. Ook zijn er nog de getuigenissen van acht agenten die zweren dat ze een vliegende schotel van minstens honderd meter doorsnee hadden gezien.

Veel Belgen weigeren hun aluminiumhoedje dan ook af te zetten, volgens hen is de onthulling een vooropgezet spelletje. De Belgische televisiezender zou ermee zijn kijkcijfers willen opkrikken. Het is misschien wel een nieuwe stunt van het televisieprogramma Basta. Maar ook de Belgische regering wordt verdacht het toneelstukje te hebben geënsceneerd om de aandacht bij echte UFO’s weg te nemen.

Belgische ufo grappenmaker liegt?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Belgische ufo grappenmaker liegt? Radarbeelden niet verklaard??

  1. Generic Viagra

    ! Tanks voor het posten van ijs na, zou ik u willen verzoeken om nog een bericht over die ervoor zorgen dat het op dit is een van de beste berichten die ik ooit gezien heb, je kan wat meer ideeën in hetzelfde thema.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>