Bevroren buitenaards ei gevonden in Tsjechië

In de bossen van Tsjechië is een mysterieuze ijsklomp aangetroffen (meer foto’s en live verslag Hart van Tsjechië), waarvan wordt gezegd dat deze buitenaards is. De eivormige bol heeft een doorsnede van twee meter. In de omgeving van de ‘hagelsteen’ is een patroon van horizontale en verticale lijnen ontdekt.

De ontdekking van het object is zo vreemd, dat het volgens kenners wel van buitenaardse afkomst moet zijn. Een filmpje van de ijsklomp staat inmiddels op YouTube en op een speciaal aangemaakte Facebook-pagina wordt gediscussieerd over de herkomst van het ding. Zo beweren oplettende Tsjechen dat er in de ijsklont een conservenblik van Knorr is te zien.

Of de ijsklont echt buitenaards is valt te betwijfelen. Als er echt een conservenblik in de klont is ingevroren zou je kunnen denken dat deze uit een vrachtwagen is gevallen of expres is neergelegd als reclamestunt. Maar ook een stunt in de lijn van de Russische kippen-alien is niet uitgezonderd.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bevroren buitenaards ei gevonden in Tsjechië

  1. xlpharmacy

    het nu Marokkanen, Turken, Afghanen, Fransen of Wilders stemmers zijn, dat maakt ons niks uit. Wij zetten de beelden liever stil op dingen die er echt toe doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>