Alien blijkt aap

Bovenstaand gedrocht heeft veel paniek veroorzaakt onder de inwoners van het Chinese dorpje Gezhai, dat meldt the Daily Mail.   Mao Xiping, huishoudster van beroep, sloeg alarm bij de politie toen een vreemdsoortig beest er met een van haar komkommers vandoor ging. Ze was overtuigd dat het om een buitenaards wezen ging: “Zoiets heb ik nog nooit gezien”, maar de dienstdoende agent geloofde er niets van.

Enkele dagen later wist de vrouw het ´beest´ opnieuw te betrappen, ze sprong erbovenop, stopte hem in de wasmand en belde de politie met het verzoek het ´ding´ te arresteren.

Na onderzoek concludeerde de politie dat het uitgemergelde wezen met uitpuilende ogen geen alien was, maar een ordinair aapje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>