Geitenzuiger vs. Bigfoot (YouTube)

In Noord Amerika heb je de bigfoot, een mythische groot uitgevallen aap. In Zuid-Amerika heb je de Chupacabra (of geitenzuiger), een naakte wolf die er ’s nachts op uit gaat om geiten te deden en hun bloed op te zuigen. Van beide dieren is nooit het bestaan bewezen, wel worden ze regelmatig gezien. Zo filmde een Amerikaans gezin enkele dagen geleden nog een Bigfoot.

Ook de Geitenzuiger werd deze week weer gespot, niet in Zuid-Amerika maar een stuk noordelijker in Texas. En daarmee is een ontmoeting tussen de twee mythische beesten ineens aanstaande. In Maart filmde een Vietnam veteraan in precies hetzelfde gebied al een bigfoot, toen deze onaangekondigd de weg overstak.

De kans is dus groot dat de twee beesten elkaar binnenkort zullen ontmoeten. Zullen ze elkaar accepteren of ontstaat er een bloeddorstig gevecht? We zijn benieuwd wie de sterkste zal zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>