Gadgetrubriekje: Navigatiesysteem straks ook met hologram

Enig idee waarom de beurskoers van TomTom daalt als een vallende baksteen? Het navigatiesysteem is oersaai. Zelfs de zwoele Vlaamse stemoptie maakt ons niet opgewonden.

Neem dan dit Japanse hoogstandje: DAconnect projecteert een heus hologram op de bijrijdersstoel die je probleemloos de weg wijst. Man, vrouw, blond of donker alles is in te stellen, zelfs een diepe decolleté.

Of het revolutionaire navigatiesysteem ook echt op de markt gaat komen valt zeer te betwijfelen. Het YouTube filmpje stamt al uit 2008 en de website van de importeur werkt niet. Waarom zijn de leukste gadgets toch zo vaak nep?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>