Modemerk FRANK viral van Zeeman (YouTube)

Oh, wat waren ze er allemaal mooi ingetuind. Die fashionistas daar bij de Amsterdamse Fashion Week. Wel gevoel voor mode, maar geen enkel benul van de hedendaagse reclame mogelijkheden. Want wie had dat ooit gedacht; de goedkope textielsuper Zeeman op catwalk van de Amsterdam FashionWeek?

Verschuild achter hun nieuwe ‘high fashion’ merk FRANK hadden ze zich aangemeld voor een show en zijn ze door de strenge selectie gekomen. Op het einde van de show bleek pas datĀ  Zeeman er achter zat, wat tot grote verbazing in de zaal leidde.

Fashion hoeft niet duur te zijn, aldus Zeeman, die de collectie voor spotprijzen gaat aanbieden in haar webwinkel. Slimme jongen, die Zeeman.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Modemerk FRANK viral van Zeeman (YouTube)

  1. Pingback: HOAX.RADIO morgenochtend op Radio 1 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>